Workshops: Hoogdividend-beleggen in de praktijk


Afgelopen dinsdag 12 september heeft in Amstelveen het eerste seminar plaatsgevonden met als titel “Een zekere financiële toekomst met (Hoog) Dividend Beleggen”. De bijeenkomst werd druk bezocht waardoor wij ook helaas een aanzienlijk aantal mensen hebben moet teleurstellen v.w.b. deelname. Wij overwegen daarom de komende tijd meer van dergelijke bijeenkomsten te organiseren. Een aanzienlijk aantal van de bezoekers bleek het boek “Beter beleggen dan de bank” al gelezen te hebben. Mede daardoor was de interactie tussen sprekers en deelnemers al deels gebaseerd op (beginnende) ervaringen met dividendbeleggen.

Teneinde zowel startende als meer ervaren HoogDividend-beleggers verder te helpen bij de opbouw van hun portefeuilles, beginnen wij binnenkort met workshops “Hoog dividend beleggen in de praktijk”.  De workshop omvat een dagdeel (zaterdag). U wordt op een praktische en interactieve wijze “aan de hand genomen” om uw eigen portefeuille samen te stellen om deze vervolgens (zelf) te kunnen onderhouden. Daarnaast komen ook andere zaken aan de orde zoals vormen van dividend, soorten hoogdividend-fondsen, samengestelde interest (dividend op dividend), spreiding en het maken van uw eigen financiële planning.

De eerste workshop is op 28 oktober 2017 in Woerden; bij voldoende belangstelling zullen wij de workshops ook in andere delen van het land gaan geven. Ook kan de workshop op uw locatie worden gegeven bij voldoende deelname. U kunt zich via de site aanmelden.