Affiliate info

Enthousiast over Beter beleggen dan de bank? Verdien dan door de bezoekers van je website door te sturen naar Beter beleggen dan de bank. Of door je relaties per e-mail te attenderen op Beter beleggen dan de bank. Je krijgt een vergoeding voor iedere relatie die een abonnement afsluit. Die vergoeding bedraagt 25% van de eerste gefactureerde abonnementskosten, excl. btw.

De procedure hebben we zo eenvoudig mogelijk gehouden.

 1. Als je zelf al een abonnement hebt, log dan eerst in!
 2. Meld je hier aan als affiliate.
 3. Log daarna hier in op je persoonlijke dashboard (of via de link onderaan de pagina).
 4. Kopieer de link onder ‘My Links & Banners’
 5. Plaats de link op je eigen webpagina of in je e-mail
 6. Vervolgens ontvang je voor iedereen die via deze link (binnen 30 dagen) een abonnement afsluit 25% commissie (op ex. btw tarief)

Op je persoonlijke dashboard kun je zien hoeveel je verdiend heb.
Bedragen worden uitbetaald op de 1e van de maand. Minimumbedrag is €15,-

Uitbetaling gebeurt via je PayPal account. Geen Paypal-account? Je kunt er hier een aanmaken.

Voorwaarden

 • Affiliate mag zich niet voordoen als onderdeel, agent of medewerker van Beter beleggen dan de bank (tenzij schriftelijk anders is overeengekomen).
 • Affiliate mag geen claims doen die strijdig zijn met de uitgangspunten van Beter beleggen dan de bank zoals op de website vermeld, zulks ter beoordeling van de uitgever.
 • Affiliate mag de links opnemen op websites, mits die geen illegale activiteiten bevatten. En in nieuwsbrieven, mits die voldoen aan het op-in/opt-out principe.
 • Spam in welke vorm dan ook (massa e-mail, massa nieuwsgroepposten, enz.) is niet toegestaan.
 • Voor zover relevant zijn de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op www.beterbeleggendandebank.nl tevens van toepassing. Dat betreft onder andere de Disclaimer.