Voorbeeldportefeuille

Na het lezen van het boek weet je alles om aan de slag te kunnen met beleggen in Amerikaanse dividendaandelen. Nu denk je misschien: dat lijkt me nog best ingewikkeld. Het tegendeel is waar. Je zult wel wat tijd moeten investeren om deze vorm van beleg­gen in de vingers te krijgen. Maar, met een vooruitzicht van een divi­dendrendement van 8 tot 12 procent per jaar, is dat zeker de moeite waard.
Als je eenmaal je eigen portefeuille hebt opgebouwd, hoef je slechts beperkt aandacht te besteden aan het onderhoud. Je “geldmachine” blijft doorlopen, zeker wanneer je er een beetje in thuis raakt.

Natuurlijk heb je enige hulp nodig bij het opbouwen en het onderhoud van je portefeuille, zeker in het begin. Je wilt bijvoorbeeld weten welke aandelen je moet kopen. Daarom vind je hier een actuele voorbeeldportefeuille, die door de auteur van dit boek wordt bijgehouden.

De voorbeeldportefeuille
De gratis versie van de voorbeeldportefeuille bevat 5 aandelen die alle een gemiddeld dividendrendement opleveren tussen 6 en 12 procent per jaar; soms zelfs meer. Aan de hand van deze voorbeeldportefeuille kun je zelf al de nodige ervaring opdoen en bepalen welke aandelen/fondsen je gaat opnemen als start van een eigen portefeuille.

In de betaalde versie van de voorbeeldportefeuille  – sluit daarvoor een jaarabonnement af – vind je ruim 30 hoog-dividendaandelen met een uitgebreide toelichting.

De voorbeeldportefeuilles zijn opgebouwd uit stabiele fondsen, waarbij het dividend gedurende langere tijd (soms vele jaren) consequent en controleerbaar wordt uitgekeerd aan de aandeelhouders. De voorbeeldportefeuille hoeft tussentijds maar heel beperkt te worden aangepast (onvoorziene omstandigheden daargelaten). Dit verlaagt de kosten en geeft een goede nachtrust. Alle fondsen in de portefeuille kun je dagelijks kopen en verkopen op de bekende beurzen van Amerika (en eventueel Canada).

Van alle fondsen is in de uitgebreide versie van de voorbeeldportefeuille een beschrijving en een risicoprofiel aanwezig. Met behulp van deze (altijd vrijblijvende) profielen kun je zelf beoordelen welk risico je acceptabel vindt. Je bent je eigen fonds­beheerder geworden met je eigen dividendstrategie. Dat betekent dat je geen beheerkosten betaalt aan een financiële instelling en dat je alle dividenden zelf kunt incasseren. Zo eenvoudig is het.

Zo krijg je toegang tot de voorbeeldportefeuille

Als bezitter van het boek krijg je gedurende een maand een gratis (proef) abonnement op de voorbeeldportefeuille met een selectie van 5 hoogdividendaandelen. Je moet je hiervoor eerst registeren.

Registratie gratis (proef)abonnement

In het boek ‘Beter beleggen dan de bank’ vind je in het colofon (voorin het boek waar ook het ISBN-nummer staat) een Code. Wanneer je deze toegangscode hieronder invult kom je op een pagina waar je je kunt registreren voor een maand gratis toegang tot de voorbeeldportefeuille. Na deze eenmalige registratie kun je in het vervolg met je e-mailadres en je wachtwoord inloggen om de voorbeeldportefeuille te bekijken. Kort voor afloop van je gratis proefabonnement ontvang je bericht. Je kunt vervolgens een jaarabonnement afsluiten voor €99,- per jaar (incl btw).

Code:

 

Afsluiten jaarabonnement
Je kunt hier een jaarabonnement afsluiten voor de Voorbeeldportefeuille.
Abonnees die gebruik hebben gemaakt van het gratis (proef)abonnement moeten eerst inloggen om het jaarabonnement te kunnen afsluiten.

Lees de Algemene Voorwaarden!