Meer weten?

Deze site heeft niet alleen betrekking op het boek “Beter beleggen dan de bank”,
maar heeft mede tot doel om het voor u eenvoudiger te maken om te starten met dividend beleggen. Het boek beleeft een vliegende start en is inmiddels via talloze boekwinkels beschikbaar alsmede via diverse webshops waaronder bol.com, eci.nl en managementboek.nl. Daarnaast natuurlijk ook via deze site.
Diegenen die het boek in bezit hebben kunnen vervolgens gebruik maken van de voorbeeldportefeuille waarin ca 30 fondsen zijn opgenomen om uit te kiezen.
Allen hebben een dividendrendement van ca 8-12 % en soms zelfs hoger.
Talloze lezers hebben ons al laten weten dat ze het belang van dividend hebben onderschat tot het lezen van dit boek; (hoog) dividend is immers medebepalend voor een optimaal beleggingsresultaat. Rustig slapen en het dividend (op dividend) zijn werk laten doen spreekt aan.

De komende tijd zullen we op meerdere locaties inhoudelijke prestaties gaan geven over hoog dividend beleggen, hoe u kunt instappen met uw eigen geld via uw eigen rekening en het dividend maandelijks op per kwartaal kunt innen. Ook een prima gelegenheid voor bijvoorbeeld een beleggingsclub om hier op deze manier kennis van de nemen. Stuur ons gerust een mail!