Wat kun je verwachten van de nieuwe Easy Income portefeuille?

Sinds 1 januari 2021 bieden we het Easy Income Plan dat is bedoeld voor starters met nog weinig ervaring of beleggers die niet veel tijd hebben om de beurs te volgen.

In de VS bestaan ca. 500 beursgenoteerde beleggingsfondsen, de zogenaamde Closed end Funds (CEF). Ze worden uitgegeven en beheerd door de grote Amerikaans financiële instellingen. Belangrijkste doelstelling is om inkomsten te genereren voor haar aandeelhouders in de vorm van stabiel maandelijks- of kwartaaldividend.

dinsdag 9 februari 2021
19:00 – 19:45 uur
Kosten: gratis

Meld je hier aan. Je ontvangt dan een inloglink (verzonden vanuit Zoom).

Meer weten over Zoom?


Kennismaken met hoogdividend-beleggen

Heb je nog nooit belegd of ben je benieuwd wat hoogdividend-beleggen voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis webinar ‘Kennismaken met hoogdividend-beleggen’. In drie kwartier word je bijgepraat.

  1. Waarom leent juist dividendbeleggen zich goed om (toekomstig) inkomen/pensioen zeker te stellen?
  2. Waarom kan (hoog)dividendbeleggen alleen in de VS?
  3. Hoe zijn die dividendrendementen van 8-10 % per jaar eenvoudig haalbaar?
  4. Welke (type) fondsen kan ik kiezen in de voorbeeldportefeuille?
  5. Wat zijn de risico’s?

Benieuwd? Bekijk hier alvast een korte introductie van een recent Kennismakings-webinar.

De eerstvolgende kennismakings webinar:

dinsdag 16 februari 2021
19:00 – 19:45 uur
Kosten: gratis

Meld je hier aan. Je ontvangt dan een inloglink (verzonden vanuit Zoom).

Meer weten over Zoom?


Kwartaalupdate voor abonnees

Abonnees van Beter beleggen dan de bank ontvangen maandelijks de uitgebreide nieuwsbrief met achtergrondinformatie over ontwikkelingen rond hoogdividendbeleggen en de Voorbeeldportefeuille.
Maar veel abonnees stellen het op prijs om rechtstreeks met de auteur te communiceren. Daarom houden we eens per kwartaal, of vaker mocht daar een speciale aanleiding voor zijn, speciale webinars voor deze groep.

De eerstvolgende Kwartaalupdate (alleen voor abonnees):

9 maart 2020
19:00 – 20:00 uur
Kosten: gratis voor abonnees

Meld je hier aan. Je ontvangt dan een inloglink (verzonden vanuit Zoom).


Webinar training Hoogdividendbeleggen voor starters

Dit is een typische ‘hands-on workshop’. Hier wordt stap voor stap uitgelegd hoe je heel concreet kunt starten met hoogdividendbeleggen met het accent op de Voorbeeldportefeuille. We loggen in bij verschillende brokers en laten zien hoe dat werkt en wat de eventuele voor- en nadelen zijn. Verder helpen we je met het bepalen van een strategie. Waar moet je verder op letten bij het kiezen van fondsen als je begint? Met welke risico’s moet je rekening houden? En hoe zit het met de belastingen? Deze workshop is bedoeld voor diegenen die nog geen of weinig ervaring hebben met (dividend)beleggen.
Je leert onder andere:
– Wat is dividend en waarom is dat belangrijk?
– Waarom hoogdividendbeleggen in de VS?
– Welke fondsen in aanmerking komen (gebruik voorbeeldportefeuille)
– Uw eigen plan creëren voor een passief inkomen
– Een broker selecteren en gebruiken
– Omgaan met rendement en risico
De webinar wordt op 2 avonden gegeven en duurt steeds ca 1,5 uur, is zeer praktisch van aard en vindt plaatst in een interactieve ongedwongen sfeer.
De kosten bedragen €75,- en je krijgt gratis de E-boekversie van het boek ‘Beter beleggen dan de bank’.

26 januari + 29 januari 2021
19:00 – 20:30 uur
Kosten: €75,-


Workshop: hoogdividend-beleggen (gevorderden)

Deze workshop is vooral bedoeld voor degenen die al enige ervaring hebben met hoogdividend-beleggen en die hun kennis verder willen verdiepen. Maar ook als je nog niet zo veel ervaring hebt, ben je van harte welkom. Want behalve een uitgebreide toelichting op hoogdividend-beleggen door de auteur van het boek Fred Hendriks met vele tips en handreikingen, wordt er tijdens zo’n workshop ook veel kennis uitgewisseld tussen ervaren en minder ervaren hoogdividend-beleggers. En vragen staat vrij natuurlijk. Dit alles in een informele omgeving. Zonder uitzondering worden de bijeenkomsten dan ook hoog gewaardeerd. Voor de workshops wordt een dagdeel (4-5 uur) uitgetrokken. Dat biedt de mogelijkheid in een beperkt gezelschap uitgebreid in te gaan op de materie, onder meer aan de hand van praktische voorbeelden en eigen ervaringen van de deelnemers. Zo’n workshop kost €160,- (incl. btw), inclusief koffie en lunch. Deelnemers ontvangen gratis het boek “Beter beleggen dan de bank”.

zaterdag 13 februari 2021
10:00 – 15:00 uur
Locatie: Woerden


Beleggen.com webinar

Voor de abonnees van belggen.com houdt Fred hendriks een webinar met als titel “Easy Income met Amerikaanse (hoog)dividend fondsen”.

vrijdag 22 januari 2021
12:00 uur – 13:00 uur
Info: beleggen.com


Binck Webinar

Fred Hendriks is te gast bij Binck met een webinar over beleggen gericht op het verwerven van (passief) inkomen uit dividend van Amerikaanse bedrijven.

dinsdag 2 februari 2021
19:00 uur – 20:00 uur
Aanmelden via Binckbank (uitsluitend Binck-klanten)


Consult on-line of on-site

We kunnen je ook persoonlijk helpen met het (verder) opbouwen van je portefeuille of met je “sparren” over jouw situatie. Dat kan via een Consult-online of een Consult-on-site met Fred Hendriks of een van onze ambassadors.