Voorlichtingsbijeenkomsten en workshops

Voor degenen die willen beginnen met hoogdividendbeleggen organiseren we regelmatig voorlichtingsbijeenkomsten en workshops.

Voorlichtingsbijeenkomsten
De – na aanmelding – gratis toegankelijke voorlichtingsbijeenkomsten zijn voor degenen die op een informele wijze kennis willen maken met het fenomeen hoogdividendbeleggen. Onder het genot van een drankje en hapje wordt u door de auteur van het boek in een uur tijd bijgepraat over de methodiek van hoogdividendbeleggen en hoe u die zelf eenvoudig kunt toepassen.

Workshops
Voor de workshops wordt een dagdeel uitgetrokken. Dat biedt de mogelijkheid in een beperkte gezelschap uitgebreid in te gaan op de materie, onder meer aan de hand van praktische voorbeelden en eigen ervaringen van de deelnemers. Zo’n workshop kost €150,-, inclusief koffie en lunch.

De eerstvolgende bijeenkomsten worden binnenkort hier aangekondigd. Ze staan gepland voor september. Wilt u zelf een bijeenkomst organiseren, bijvoorbeeld met uw beleggingsclub of uw vereniging van ZZP-ers? Neem gerust contact met ons op!