Voorlichtingsbijeenkomsten en workshops

Voor degenen die willen beginnen met hoogdividendbeleggen organiseren we regelmatig voorlichtingsbijeenkomsten en workshops.

Voorlichtingsbijeenkomsten
De voorlichtingsbijeenkomsten zijn voor degenen die op een informele wijze kennis willen maken met het fenomeen hoogdividendbeleggen. In een ongedwongen sfeer wordt u door de auteur van het boek in een uur tijd bijgepraat over de methodiek van hoogdividendbeleggen en hoe u die zelf eenvoudig kunt toepassen.

Workshops
Voor de workshops wordt een dagdeel uitgetrokken. Dat biedt de mogelijkheid in een beperkt gezelschap uitgebreid in te gaan op de materie, onder meer aan de hand van praktische voorbeelden en eigen ervaringen van de deelnemers. Zo’n workshop kost €150,-, inclusief koffie en lunch.

Voorlichtingsbijeenkomsten

Binnenkort vindt u hier de nieuwe data voor 2019.

Workshops

Data & lokaties
Zaterdag 15 december 2018 | Woerden
De workshop is vooral bedoeld voor degenen die al enige ervaring hebben met hoogdividendbeleggen en die hun kennis willen verdiepen. Maar ook als u net begint, bent u van harte welkom. Want behalve een uitgebreide toelichting op hoogdividendbeleggen door de auteur van het boek Fred Hendriks met vele tips en handreikingen, wordt er tijdens zo’n workshop ook vele kennis uitgewisseld tussen ervaren en minder ervaren hoogdividendbeleggers. En vragen staat vrij natuurlijk. Dit alles in een informele omgeving. Zonder uitzondering worden de bijeenkomsten dan ook hoog gewaardeerd.
De workshop is dus bedoeld voor:

  • Lezers van het boek die een nadere toelichting wensen.
  • Zij die overwegen te starten met hoogdividendbeleggen.
  • Zij die al begonnen zijn met de opbouw van hun portefeuille en ervaringen willen toetsen, al of niet met gebruikmaking van een voorbeeldportefeuille.

De kosten bedragen €150,- p.p. incl. lunch. Deelnemers ontvangen gratis het boek “Beter beleggen dan de bank” ter waarde van €17,95.


Aanmelden