Voorlichtingsbijeenkomsten en workshops

Voor degenen die willen beginnen met hoogdividendbeleggen organiseren we regelmatig voorlichtingsbijeenkomsten en workshops.

Voorlichtingsbijeenkomsten
De – na aanmelding – gratis toegankelijke voorlichtingsbijeenkomsten zijn voor degenen die op een informele wijze kennis willen maken met het fenomeen hoogdividendbeleggen. In een ongedwongen sfeer wordt u door de auteur van het boek in een uur tijd bijgepraat over de methodiek van hoogdividendbeleggen en hoe u die zelf eenvoudig kunt toepassen.

Workshops
Voor de workshops wordt een dagdeel uitgetrokken. Dat biedt de mogelijkheid in een beperkt gezelschap uitgebreid in te gaan op de materie, onder meer aan de hand van praktische voorbeelden en eigen ervaringen van de deelnemers. Zo’n workshop kost €150,-, inclusief koffie en lunch.

Voorlichtingsbijeenkomsten

Data & lokaties
Dinsdag 6 november 2018 | Apeldoorn
Locatie: volgt
Dinsdag 20 november 2018 | Delft
Locatie: volgt

Agenda
19.00 – 19.30 uur: Inloop en ontvangst
19.30 – 20.00 uur: Introductie & gastspreker
20.00 – 21.30 uur: Hoogdividendbeleggen, hėt alternatief voor de lage spaarrente door Fred Hendriks, Auteur “Beter beleggen dan de bank” of collega.
21.30 – 22.00 uur: Q&A
Op de eerstkomende bijeenkomst in Apeldoorn wordt de introductie in hoogdividendbeleggen verzorgd door Fred Hendriks, de auteur van het boek ‘Beter beleggen dan de bank’.
Gastpresentatie ‘Hoe past Hoogdividend-beleggen in uw (financiële) planning?’ door Fred Groen.

Fred heeft 38 jaar ervaring in financieel advies, financiële planning en vermogensadvies. Zijn kennis en ervaring op dit gebied is gevormd door 23 jaar Rabobank in diverse functies op gebied hypotheken, verzekeringen en beleggen en vanaf 2003 in zijn eigen financieel advieskantoor Fred Groen Financieel Advies.

Workshops

Binnenkort volgen nieuwe data.
De workshop is vooral bedoeld voor degenen die al enige ervaring hebben met hoogdividendbeleggen en die hun kennis willen verdiepen. Maar ook als u net begint, bent u van harte welkom. Want behalve een uitgebreide toelichting op hoogdividendbeleggen door de auteur van het boek Fred Hendriks met vele tips en handreikingen, wordt er tijdens zo’n workshop ook vele kennis uitgewisseld tussen ervaren en minder ervaren hoogdividendbeleggers. En vragen staat vrij natuurlijk. Dit alles in een informele omgeving. Zonder uitzondering worden de bijeenkomsten dan ook hoog gewaardeerd.
De workshop is dus bedoeld voor:

  • Lezers van het boek die een nadere toelichting wensen.
  • Zij die overwegen te starten met hoogdividendbeleggen.
  • Zij die al begonnen zijn met de opbouw van hun portefeuille en ervaringen willen toetsen, al of niet met gebruikmaking van een voorbeeldportefeuille.

De kosten bedragen €150,- p.p. incl. lunch. Deelnemers ontvangen gratis het boek “Beter beleggen dan de bank” ter waarde van €17,95.

Symposium

Data & lokaties
Zaterdag 27 oktober | De Bilt
HCC-beleggen najaarssymposium 2018
De HCC (Hobby Computer Club) heeft ca 88 000 leden). “HCC-Beleggen” is een Interessegroep binnen de HCC. HCC-Beleggen wil haar leden behulpzaam zijn bij het verwerven en vergroten van kennis en vaardigheden op dit gebied. Daartoe worden onder andere lezingen, cursussen en workshops georganiseerd. Hierbij worden professionals betrokken, maar ook leden helpen, instrueren en brengen kennis over op andere leden Een van de hoogtepunten van HCC-beleggen is het jaarlijkse het najaarssymposium. Het symposium wordt dit najaar voor de 71 ste keer georganiseerd. Fred Hendriks is een van de sprekers. Daarnaast is bbdb betrokken bij de organisatie, en neemt o.a. deel aan de beurs (zie ook www.beleggersonline.nl).


Aanmelden