Informatiebijeenkomsten en workshops

Voor degenen die willen beginnen met hoogdividendbeleggen organiseren we regelmatig informatiebijeenkomsten en workshops.

Direct aanmelden

Informatiebijeenkomsten
De (gratis) informatiebijeenkomsten zijn bedoeld voor degenen die op een informele wijze kennis willen maken met het fenomeen hoogdividendbeleggen, ook wel genoemd inkomensgericht beleggen. In een ongedwongen sfeer kunt u kennismaken met hoogdividendbeleggen. En wordt uitgelegd hoe je dat zelf eenvoudig kunt toepassen met als doel (op weg naar) een passief inkomen.
Naast een spreker van “Beterbeleggendandebank” zal In de meeste gevallen ook een gastspreker zijn kennis en ervaringen met u delen.
Een informatiebijeenkomst duurt ruim 1,5 uur.

NIEUW: Workshops hoogdividendbeleggen (Starters)
Dit is een typische ‘hands-on workshop’. Hier wordt stap voor stap uitgelegd hoe je heel concreet kunt starten met hoogdividendbeleggen. We loggen in bij verschillende brokers en laten zien hoe dat werkt en wat de eventuele voor- en nadelen zijn. Verder helpen we je met het bepalen van een strategie. Waar moet je op letten bij het kiezen van fondsen als je begint? Met welke risico’s moet je rekening houden? En hoe zit het met de belastingen? Deze workshop is bedoeld voor diegenen die nog geen of weinig ervaring hebben met (dividend)beleggen. Zij die al de eerste stappen hebben gezet, kunnen hun ervaring toetsen en delen.

U leert onder andere:
• Wat is dividend en waarom is dat belangrijk?
• Waarom hoogdividendbeleggen in de VS?
• Uw eigen plan creëren voor een passief inkomen
• Een broker selecteren en gebruiken (met voorbeelden)
• Welke fondsen in aanmerking komen (gebruik voorbeeldportefeuille)
• Omgaan met rendement en risico

De workshop duurt ca 2,5 uur, is zeer praktisch van aard en vindt plaatst in een interactieve ongedwongen sfeer. De kosten bedragen €85,- en u krijgt gratis de E-boekversie van het boek ‘Beter beleggen dan de bank’.

Workshop hoogdividendbeleggen (Gevorderden)
Deze workshop is vooral bedoeld voor degenen die al enige ervaring hebben met hoogdividendbeleggen en die hun kennis verder willen verdiepen. Maar ook als je nog niet zo veel ervaring hebt, ben je van harte welkom. Want behalve een uitgebreide toelichting op hoogdividendbeleggen door de auteur van het boek Fred Hendriks met vele tips en handreikingen, wordt er tijdens zo’n workshop ook veel kennis uitgewisseld tussen ervaren en minder ervaren hoogdividendbeleggers. En vragen staat vrij natuurlijk. Dit alles in een informele omgeving. Zonder uitzondering worden de bijeenkomsten dan ook hoog gewaardeerd.

U leert onder andere:
• Hoe werkt dividend (inkomensgericht) beleggen
• Hoe uw portefeuille zo veilig mogelijk op te bouwen
• Welke verschillende typen HD-fondsen komen in aanmerking
• Welke selectie/keuze-criteria worden toegepast
• Hoe optimaal gebruik te maken van (verschillende) brokers
• Hoe rendement en risico in te schatten.

Voor de workshops wordt een dagdeel (4-5 uur)uitgetrokken. Dat biedt de mogelijkheid in een beperkt gezelschap uitgebreid in te gaan op de materie, onder meer aan de hand van praktische voorbeelden en eigen ervaringen van de deelnemers. Zo’n workshop kost €150,- (incl btw), inclusief koffie en lunch. Deelnemers ontvangen gratis het boek “Beter beleggen dan de bank”.

Aktuele data

Dinsdag 22 oktober 2019 | Rotterdam
Informatieavond
VOLGEBOEKT
(U kunt aangeven of u eventueel voor een volgende bijeenkomst in Rotterdam in aanmerking wilt komen via het formulier onder Service)
Locatie: Restaurant Gym&Gin, Kralingseweg 224, 3062 CG Rotterdam
Aanvang: 19:30 uur
Einde: 22:15 uur
Programma:
19.00 – 19.30 uur – Ontvangst
19.30 – 20.15 uur – De belastingdienst slimmer af zijn door Iris Brik, financieel planner en auteur van diverse boeken op het gebied van Personal Finance
20.15 – 20.30 uur – Pauze
20.30 – 21.30 uur – Beter beleggen dan de bank door Fred Hendriks, auteur van het boek Beter beleggen dan de bank.
21.30 – 22.15 uur – Borrel

Zaterdag 26 oktober 2019 | De Bilt
HCC Beleggen symposium
Jaarlijks symposium over beleggen, met interessante lezingen en een beurs waar ook ‘Beter beleggen dan de bank’ aanwezig is.
Locatie: Cultureel & Vergader Centrum H.F. Witte, Henri Dunantplein 4, 3731 CL De Bilt
Meer info

Dinsdag 5 november 2019 | Eindhoven
Workshop hoogdividendbeleggen voor starters
Locatie: Wijkcentrum Blixems, Ouverture 2, 5629 PV Eindhoven
Aanvang: 19:30 uur
Einde: 22:00 uur
Kosten: €85,- (incl e-boek)
Een typische ‘hands-on workshop’. Hier wordt stap voor stap uitgelegd hoe je heel concreet kunt starten met hoogdividendbeleggen.

Dinsdag 19 november 2019 | Amstelveen
Informatieavond voor ZZP-ers
Locatie: Amstelveen
Aanvang: 19:30 uur
Einde: 21:30 uur|
Kosten: gratis
Deze (gratis) avond is speciaal gericht op zzp-ers die overwegen om wat te gaan doen aan hun (aanvullend) pensioen. Dividend-fiscaliteit en arbeidsongeschiktheid (broodfonds) komen eveneens aan de orde.
Wij vinden het dermate belangrijk dat zpp-ers kennisnemen van de methodiek van dividend-sparen in eigen beheer, dat wij elke zzp-er, bij deelname, een gratis ”Beter beleggen dan de bank” e-book verstrekken

Aanmelden