Ambassadors

Mocht je liever persoonlijk advies/hulp wensen over beleggen in hoogdividendfondsen eventueel in relatie tot je overige financiële planning, dan biedt Beter Beleggen die mogelijkheid in de vorm van een persoonlijke service, die in samenwerking met BBDDB- Ambassadors wordt ingevuld. Voor zowel beginnende als meer ervaren spaarders/beleggers kan dit het verschil maken.
Vul de vragenlijst in onderaan de pagina. Aan de hand daarvan kijken we wie je het beste kan helpen. De betreffende specialist neemt vervolgens telefonisch contact met je op om een persoonlijk consult af te spreken. Uiteraard kun je onze Ambassadors ook rechtstreeks benaderen.

Peter Bruijgom Ex-ondernemer die zaak heeft verkocht en tegenwoordig fulltime belegt in hoog dividendaandelen en opties.

"Ik kom graag bij u thuis om uit te leggen hoe hoogdividendbeleggen werkt volgens de “Beter beleggen-methode”. Binnen ongeveer twee uur zult u de methodiek begrijpen en bent u in staat om zelf een start te maken. U kunt ook desgewenst bij mij op kantoor komen in Mijdrecht."
Lokatie: Amstelveen e.o.
E: beterbeleggen@xs4all.nl
T: 0653440029

Fred Groen Bijna 39 jaar werkzaam in de financiële dienstverlening en als financieel planner ook sterk geïnteresseerd in vermogensplanning en inkomensplanning voor zijn cliënten. Het is de belangrijkste component om doelen te realiseren die mensen hebben. Denk aan pensioen, sabbatical, studie kinderen, grote uitgave in de toekomst, op peil houden levensstijl enzovoort.
Beschikbaar om tekst en uitleg te geven over de mogelijkheden van "Beter beleggen" en te werken aan de juiste samenstelling van een bij u passende portefeuille op basis van samenwerking, inventarisatie risico’s en periodieke toetsing van een beleggingsportefeuille.
Lokatie: Apeldoorn e.o.
E: info@fredgroenfinancieeladvies.nl
T: 0624850125

Petra Regoort Door niet al je geld op te maken, maar ook te sparen houd je geld over wat je kan investeren. Als je je geld investeert in zaken die ook weer geld opleveren bouw je passief inkomen op. Door dit passieve inkomen te herinvesteren bouw je steeds meer inkomen op waarvoor je zelf niet hoeft te werken. Zodra je voldoende passief inkomen hebt om je uitgaven te betalen ben je financieel vrij. Wie wil dit nou niet? Laat je inspireren op mijn website naarfinancielevrijheid.nl en ontvang mijn e-book en wekelijkse inspiratie.
Een makkelijke manier om passief inkomen op te bouwen is natuurlijk dividendbeleggen. Op mijn site help ik je aan de slag om de eerste stappen te zetten. Je geld Investeren in dividendaandelen of ETF’s is niet moeilijk. Het is een kwestie van beginnen. Als je eenmaal passieve inkomen hebt ervaren, dan is volhouden gemakkelijk. Begin vandaag nog en gebruik mijn instructie om te starten.
Lokatie: Numansdorp
E: petra@naarfinancielevrijheid.nl
T: 0651315217
W: naarfinancielevrijheid.nl

Meer weten over de mogelijkheden van een persoonlijk consult? Vul het formulier in en we nemen snel contact met u op.

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief

In de nieuwsbrief vind je informatie over komende bijeenkomsten, actuele ontwikkelingen rond hoogdividendbeleggen en speciale aanbiedingen.

We verstrekken uw gegevens nooit aan derden.