Ambassadors

Tijdens de bijeenkomsten die we organiseren blijkt regelmatig dat dat Hoogdividendbeleggen bij uitstek past binnen de dienstverlenging van andere partijen, zoals zelfstandige vermogensbeheerders, financiële planners/adviseurs of anderszins. Daarom zijn we met een ambassadorprogramma gestart. Ambassadors van ‘Beter beleggen’ zijn partijen die voldoende kennis hebben van hoogdividendbeleggen om dit aan te wenden binnen hun eigen adviespraktijk. ‘Beter beleggen’ zorgt ervoor dat ambassadors voldoende kennis hebben en houden van deze beleggingsvorm. Zo nodig kan men terugvallen op de kennis van ‘Beter beleggen’. U kunt ambassadors onder andere benaderen als u u een persoonlijke uitleg wilt over de mogelijkheden van Hoogdividendbeleggen.

Peter Bruijgom Ex-ondernemer die zaak heeft verkocht en tegenwoordig fulltime belegt in hoog dividendaandelen en opties.

"Ik kom graag bij u thuis om uit te leggen hoe hoogdividendbeleggen werkt volgens de “Beter beleggen-methode”. Binnen ongeveer twee uur zult u de methodiek begrijpen en bent u in staat om zelf een start te maken. U kunt ook desgewenst bij mij op kantoor komen in Mijdrecht."
Lokatie: Amstelveen e.o.
E: beterbeleggen@xs4all.nl
T: 0653440029
Fred Groen Bijna 39 jaar werkzaam in de financiële dienstverlening en als financieel planner ook sterk geïnteresseerd in vermogensplanning en inkomensplanning voor zijn cliënten. Het is de belangrijkste component om doelen te realiseren die mensen hebben. Denk aan pensioen, sabbatical, studie kinderen, grote uitgave in de toekomst, op peil houden levensstijl enzovoort.
Beschikbaar om tekst en uitleg te geven over de mogelijkheden van "Beter beleggen" en te werken aan de juiste samenstelling van een bij u passende portefeuille op basis van samenwerking, inventarisatie risico’s en periodieke toetsing van een beleggingsportefeuille.
Lokatie: Apeldoorn e.o.
E: info@fredgroenfinancieeladvies.nl
T: 0624850125