Mocht je liever persoonlijk advies/hulp wensen over beleggen in hoogdividendfondsen eventueel in relatie tot je overige financiële planning, dan bieden we die mogelijkheid in de vorm van een persoonlijke service die in samenwerking met onze ambassadors wordt ingevuld. Voor zowel beginnende als ervaren spaarders/beleggers kan dat het verschil maken.
Op deze pagina kun je een (betaald) consult aanvragen. Aan de hand daarvan bekijken we wie je het best kan helpen. De betreffende specialst neemt vervolgens contact met je op om een afspraak te maken. Uiteraard kun je onze Ambassadors ook rechtsstreeks benaderen.

fgroen


Fred Groen

Expert hoogdividend-beleggen | Financieel planner

Sinds 1980 ben ik werkzaam in de financiële dienstverlening en als financieel planner ook sterk geïnteresseerd in vermogensplanning en inkomensplanning voor mijn cliënten. Het is de belangrijkste component om doelen te realiseren die mensen hebben. Denk aan aflossen hypotheek, pensioen, sabbatical, studie kinderen, beleggen voor de kleinkinderen, grote uitgave in de toekomst, op peil houden levensstijl en nog meer.
Ik ben beschikbaar om tekst en uitleg te geven over de mogelijkheden van “Beter beleggen dan de bank” en te werken aan de juiste samenstelling van een bij u passende portefeuille op basis van samenwerking, inventarisatie risico’s en periodieke toetsing van een beleggingsportefeuille. Ik kan u middels een (betaald) consult begeleiden naar de realisatie van uw eigen inkomensgerichte beleggingsportefeuille.

Lokatie: Apeldoorn e.o.
E: beterbeleggendandebank@xs4all.nl
T: 0624850125


Rutten 1


Jos Rutten

Expert hoogdividend-beleggen

Als controller bij WEPA Nederland B.V. en parttime ondernemer heb ik ruim 30 jaar ervaring in de wereld van financiën, ICT en logistiek. Ik combineer ervaring in financiën en automatisering met een drive voor vernieuwing. In de afgelopen 30 jaar heb ik diverse vormen van beleggen toegepast. Sinds enkele jaren ben ik mij specifiek gaan toeleggen op beleggen volgens de methodiek van ‘Beter beleggen dan de bank’.
Wat kunt verwachten van onze dienstverlening in relatie tot dividend-beleggen? In welke aandelen kan er belegd worden, welke informatie is er op het internet te vinden, keuze voor een broker, maar ook wat is de impact van vreemde valuta en belastingen.
Als uw sparringpartner kan ik de kennis en ervaring die ik heb opgedaan met inkomensgericht beleggen (oftewel dividend-beleggen) inzetten om u op weg te helpen met deze manier van beleggen. Door middel van een pragmatische aanpak wordt de inhoud en het beheer van een rendabele portefeuille stap voor stap vormgegeven.

Locatie: Heel (werkgebied Limburg en Zuidoost-Brabant)
E: jos.rutten@adviesbureaurutten.nl
T: 06-54225089
W: www.adviesbureaurutten.nl


Iris 1


Iris Brik

Financieel planner

Als trusted advisor adviseer ik cliënten hoe zij hun inkomen en vermogen kunnen plannen op weg naar financiële onafhankelijkheid. Hoe kun je je vermogen zo beleggen dat het geld voor jou gaat werken in plaats van andersom? Dat betekent in de eerste plaats een gedegen inventarisatie en analyse van je persoonlijke en financiële situatie. Welk inkomen heb je uit je vermogen nodig om straks van te kunnen leven? Met onder meer de strategie hoogdividend-beleggen kun je het gewenste inkomen bereiken. Maar ook, hoe kun je je vermogen zo optimaliseren dat je zo min mogelijk belasting betaalt? Denk aan de vermogensrendementsheffing, maar ook aan toekomstige erfbelasting als je bij overlijden vermogen nalaat. Of aan de zorgtoeslag als je naar een zorginstelling verhuist. De omvang van je vermogen bepaalt immers hoe hoog jouw maandelijkse bijdrage wordt. Vermogensplanning behelst dus meer dan alleen het vinden van een goed rendement op je beleggingen. In een persoonlijk gesprek vertel ik je er graag meer over. Of laat je inspireren door mijn boeken, die ik op het gebied van personal finance heb geschreven.

Lokatie: Rotterdam
E: irisbrik@finetuning.nl
T: 010-450 46 76
W: www.finetuning.nl


peter bruijgom 200


Peter Bruijgom

Expert hoogdividend-beleggen

Ex-ondernemer die zaak heeft verkocht en tegenwoordig fulltime belegt in hoog dividendaandelen en opties.

Ik kom graag bij u thuis om uit te leggen hoe hoogdividendbeleggen werkt volgens de “Beter beleggen-methode”. Binnen ongeveer twee uur zult u de methodiek begrijpen en bent u in staat om zelf een start te maken. U kunt ook desgewenst bij mij op kantoor komen in Mijdrecht.

Lokatie: Amstelveen e.o.
E: beterbeleggen@xs4all.nl
T: 0653440029
W: beleggenkanjezelf.nl


Petra Regoort


Petra Regoort

Financieel planner

Door niet al je geld op te maken, maar ook te sparen houd je geld over wat je kan investeren. Als je je geld investeert in zaken die ook weer geld opleveren bouw je passief inkomen op. Door dit passieve inkomen te herinvesteren bouw je steeds meer inkomen op waarvoor je zelf niet hoeft te werken. Zodra je voldoende passief inkomen hebt om je uitgaven te betalen ben je financieel vrij. Wie wil dit nou niet? Laat je inspireren op mijn website naarfinancielevrijheid.nl en ontvang mijn e-book en wekelijkse inspiratie.

Een makkelijke manier om passief inkomen op te bouwen is natuurlijk dividendbeleggen. Op mijn site help ik je aan de slag om de eerste stappen te zetten. Je geld Investeren in dividendaandelen of ETF’s is niet moeilijk. Het is een kwestie van beginnen. Als je eenmaal passieve inkomen hebt ervaren, dan is volhouden gemakkelijk. Begin vandaag nog en gebruik mijn instructie om te starten.


Lokatie: Numansdorp
E: petra@naarfinancielevrijheid.nl
T: 0651315217
W: naarfinancielevrijheid.nl


theo wiegel 1


Theo Wiegel

Expert hoogdividend-beleggen

Als resident in Spanje houd ik mij al jaren bezig met beleggen. Ik woon aan de Costa Blanca maar ben ook regelmatig te vinden in Barcelona.
Ik heb een brede ervaring met beleggen in het algemeen en ook met beleggen voor dividend. Beleggen voor (extra) inkomen dus.  Wanneer je overweegt om te gaan beginnen met hoogdividend-beleggen of al begonnen bent, kun je rustig eens contact opnemen.  Met mijn kennis en ervaring zou ik je mogelijk kunnen helpen of als sparringpartner kunnen fungeren.

E: theowiegel@gmail.com