Ambassadors

Mocht je liever persoonlijk advies/hulp wensen over beleggen in hoogdividendfondsen eventueel in relatie tot je overige financiële planning, dan biedt Beter Beleggen die mogelijkheid in de vorm van een persoonlijke service, die in samenwerking met BBDDB- Ambassadors wordt ingevuld. Voor zowel beginnende als meer ervaren spaarders/beleggers kan dit het verschil maken.
Vul de vragenlijst in onderaan de pagina. Aan de hand daarvan kijken we wie je het beste kan helpen. De betreffende specialist neemt vervolgens telefonisch contact met je op om een persoonlijk consult af te spreken. Uiteraard kun je onze Ambassadors ook rechtstreeks benaderen.

Peter Bruijgom Ex-ondernemer die zaak heeft verkocht en tegenwoordig fulltime belegt in hoog dividendaandelen en opties.

"Ik kom graag bij u thuis om uit te leggen hoe hoogdividendbeleggen werkt volgens de “Beter beleggen-methode”. Binnen ongeveer twee uur zult u de methodiek begrijpen en bent u in staat om zelf een start te maken. U kunt ook desgewenst bij mij op kantoor komen in Mijdrecht."
Lokatie: Amstelveen e.o.
E: beterbeleggen@xs4all.nl
T: 0653440029
W: beleggenkanjezelf.nl

Iris Brik Als trusted advisor adviseer ik cliënten hoe zij hun inkomen en vermogen kunnen plannen op weg naar financiële onafhankelijkheid. Hoe kun je je vermogen zo beleggen dat het geld voor jou gaat werken in plaats van andersom? Dat betekent in de eerste plaats een gedegen inventarisatie en analyse van je persoonlijke en financiële situatie. Welk inkomen heb je uit je vermogen nodig om straks van te kunnen leven? Met onder meer de strategie hoogdividend-beleggen kun je het gewenste inkomen bereiken. Maar ook, hoe kun je je vermogen zo optimaliseren dat je zo min mogelijk belasting betaalt? Denk aan de vermogensrendementsheffing, maar ook aan toekomstige erfbelasting als je bij overlijden vermogen nalaat. Of aan de zorgtoeslag als je naar een zorginstelling verhuist. De omvang van je vermogen bepaalt immers hoe hoog jouw maandelijkse bijdrage wordt. Vermogensplanning behelst dus meer dan alleen het vinden van een goed rendement op je beleggingen. In een persoonlijk gesprek vertel ik je er graag meer over. Of laat je inspireren door mijn boeken, die ik op het gebied van personal finance heb geschreven. Lokatie: Rotterdam
E: irisbrik@finetuning.nl
T: 010-450 46 76
W: www.finetuning.nl

Fred Groen Bijna 39 jaar werkzaam in de financiële dienstverlening en als financieel planner ook sterk geïnteresseerd in vermogensplanning en inkomensplanning voor zijn cliënten. Het is de belangrijkste component om doelen te realiseren die mensen hebben. Denk aan pensioen, sabbatical, studie kinderen, grote uitgave in de toekomst, op peil houden levensstijl enzovoort.
Beschikbaar om tekst en uitleg te geven over de mogelijkheden van "Beter beleggen" en te werken aan de juiste samenstelling van een bij u passende portefeuille op basis van samenwerking, inventarisatie risico’s en periodieke toetsing van een beleggingsportefeuille.
Lokatie: Apeldoorn e.o.
E: info@fredgroenfinancieeladvies.nl
T: 0624850125

Petra Regoort Door niet al je geld op te maken, maar ook te sparen houd je geld over wat je kan investeren. Als je je geld investeert in zaken die ook weer geld opleveren bouw je passief inkomen op. Door dit passieve inkomen te herinvesteren bouw je steeds meer inkomen op waarvoor je zelf niet hoeft te werken. Zodra je voldoende passief inkomen hebt om je uitgaven te betalen ben je financieel vrij. Wie wil dit nou niet? Laat je inspireren op mijn website naarfinancielevrijheid.nl en ontvang mijn e-book en wekelijkse inspiratie.
Een makkelijke manier om passief inkomen op te bouwen is natuurlijk dividendbeleggen. Op mijn site help ik je aan de slag om de eerste stappen te zetten. Je geld Investeren in dividendaandelen of ETF’s is niet moeilijk. Het is een kwestie van beginnen. Als je eenmaal passieve inkomen hebt ervaren, dan is volhouden gemakkelijk. Begin vandaag nog en gebruik mijn instructie om te starten.
Lokatie: Numansdorp
E: petra@naarfinancielevrijheid.nl
T: 0651315217
W: naarfinancielevrijheid.nl

Meer weten over de mogelijkheden van een persoonlijk consult? Vul het formulier in en we nemen snel contact met u op.

Meer weten over Hoogdividendbeleggen
als alternatief voor sparen?
Volg een Workshop of bezoek een Informatieavond!
  • Informatieavond | 22 oktober | Rotterdam (VOLGEBOEKT)
  • Workshop hoogdividendbeleggen voor starters | 5 november 2019 | Eindhoven
  • Informatieavond | 19 november | Amstelveen