Academy

 

Beter Beleggen dan de bank biedt – behalve het boek – een aantal mogelijkheden om je kennis op het gebied van (hoogdividend)beleggen te vergroten.

Kennismaken met hoogdividend-beleggen

Heb je nog nooit belegd of ben je benieuwd wat hoogdividend-beleggen voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis webinar ‘Kennismaken met hoogdividend-beleggen’. De auteur van het boek Beter beleggen dan de bank Fred Hendriks legt aan de hand van de vijf meest gestelde vragen uit wat hoogdividend-beleggen inhoudt.
Meer info>>


Webinar training Hoogdividendbeleggen voor starters

Dit is een typische ‘hands-on workshop’ voor degenen die zich al engiszins verdiept hebben in hoogdividendbeleggen. Je hebt bijvoorbeeld het boek gelezen, of de introductiewebinar gevolgd. In deze webinar(s) wordt stap voor stap uitgelegd hoe je heel concreet kunt starten met hoogdividendbeleggen met het accent op de Voorbeeldportefeuille. Een webinar heeft plaats op twee avonden. Op de eerste avond worden de principes uitgelegd en kun je een start maken met de aankoop van je eerste fonds. Tijdens de tweede avond laten we je zien hoe je je portefeuille verder kunt gaan opbouwen.
Meer info>>


Bijeenkomsten/workshops

Voor degenen die willen beginnen met hoogdividend-beleggen organiseren we naast webinars ook regelmatig workshops in het land. Onder het genot van een drankje en hapje wordt u door de auteur van het boek bijgepraat over de methodiek van hoogdividend-beleggen en hoe u die zelf eenvoudig kunt toepassen.
Meer info>>


Consult on-line of on-site

We kunnen je ook persoonlijk helpen met het (verder) opbouwen van je portefeuille of met je “sparren” over jouw situatie. Dat kan via een Consult-online of een Consult-on-site met Fred Hendriks of een van onze ambassadors.
Meer info>>