Abonnementen

Uitgebreid kwartaalabonnement
€39 / 3 maanden
13,00 / maand, 3 maandelijks gefactureerd
Kies voor een brede spreiding van uw beleggingen
Toegang tot de Voorbeeldportefeuille met keus uit ruim 40 hoogdividendfondsen
Toegang tot Actueel: uitgebreide toelichting op de Voorbeeldportefeuille en hoogdividend nieuws
Gemiddeld rendement 6 tot meer dan 12%
Maandelijkse nieuwsbrief en ieder kwartaal een gratis Update Webinar
Toegang tot supportdesk voor vragen en ideeën
Eenvoudig opzegbaar
Uitgebreid jaarabonnement
€139 / jaar
10,58 / maand, jaarlijks gefactureerd
Kies voor een brede spreiding van uw beleggingen
Toegang tot de Voorbeeldportefeuille met keus uit ruim 40 hoogdividendfondsen
Toegang tot Actueel: uitgebreide toelichting op de Voorbeeldportefeuille en hoogdividend nieuws
Gemiddeld rendement 6 tot meer dan 12%
Maandelijkse nieuwsbrief en ieder kwartaal een gratis Update Webinar
Toegang tot supportdesk voor vragen en ideeën
GRATIS HET E-BOEK 'BETER BELEGGEN DAN DE BANK' t.w.v. €10,-

Tijd om zelf aan de slag te gaan met beleggen in Amerikaanse dividendaandelen. Nu denk je misschien: dat lijkt me nog best ingewikkeld. Het tegendeel is waar. Je zult wel wat tijd moeten investeren om deze vorm van beleg­gen in de vingers te krijgen. Maar, met een vooruitzicht van een divi­dendrendement van 6 tot 12 procent per jaar, is dat zeker de moeite waard.
Natuurlijk is enige hulp welkom bij het opbouwen en het onderhoud van je portefeuille, zeker in het begin. Je wilt bijvoorbeeld weten welke fondsen je moet kopen. Daarom bieden we een actuele voorbeeldportefeuille aan in combinatie met een maandelijkse nieuwsbrief, die door de auteur van het boek ‘Beter beleggen dan de bank’ worden bijgehouden.

De voorbeeldportefeuille is opgebouwd uit stabiele fondsen, waarbij het dividend gedurende langere tijd (soms vele jaren) consequent en controleerbaar wordt uitgekeerd aan de aandeelhouders. Een voorbeeldportefeuille hoeft tussentijds maar beperkt te worden aangepast (onvoorziene omstandigheden daargelaten). Dit verlaagt de kosten en geeft een goede nachtrust. Alle fondsen in de portefeuille kun je dagelijks kopen en verkopen op de bekende beurzen van Amerika (en eventueel Canada).

Uitgebreide voorbeeldportefeuille
In de Uitgebreide voorbeeldportefeuille vind je circa 40 speciaal geselecteerde hoogdividendaandelen met een uitgebreide toelichting, onderverdeeld in drie secties.
Portefeuille “Conservative”
De conservatieve portefeuille bestaat uit circa 15-20 fondsen met een laag risicoprofiel. Een laag risicoprofiel betekent dat de koers van een fonds normaliter niet veel fluctueert, ook niet in mindere tijden. Daarnaast is deze portefeuille ook bedoeld voor beleggers die nog niet zo veel ervaring hebben en voorzichtig willen starten. Je kunt een planning maken voor een spaardoel omdat de koersen gewoonlijk minder fluctueren en het dividend meestal (rots)vast is. Alle fondsen zijn verkrijgbaar via ten minste een van Nederlandse brokers.
Portefeuille “Advanced”
De Portefeuille “Advanced” bevat circa 25 fondsen, van alle verschillende typen hoogdividendfondsen. Zowel laag-, midden, – en hoogrisico-fondsen maken er deel van uit. Alle fondsen zijn beschikbaar via tenminste een van de Nederlandse brokers.

Bij de selectie van fondsen wordt niet alleen gekeken naar het rendement – gemiddeld tussen 6 en 12 procent per jaar, soms meer – maar ook naar het risico, de spreiding over verschillende sectoren, de type fondsen, hoe vaak er wordt uitgekeerd, enzovoort. Van alle fondsen wordt in de uitgebreide versie van de voorbeeldportefeuille een beschrijving gegeven. Maandelijks wordt deze portefeuille geactualiseerd. Op basis daarvan kun je zelf beoordelen waar je het beste in kunt investeren en welk risico je acceptabel vindt. Je bent je eigen fonds­beheerder geworden met je eigen dividendstrategie. Dat betekent dat je geen beheerkosten betaalt aan een financiële instelling en dat je alle dividenden zelf kunt incasseren.
Voor een abonnement kun je kiezen uit een 3-maands-abonnement of het voordelige jaarabonnement.